Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Укладено контракти з переможцями конкурсу на вакантні посади директорів освітніх закладів

Дата: 27.07.2021 15:34
Кількість переглядів: 464

Сьогодні 27 липня 2021 року переможці конкурсу на вакантні посади  директора Гибалівського  закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Шаргородської міської ради, Носиківського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Шаргородської міської ради, Плебанівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Шаргородської міської ради та Копистиринського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Шаргородської міської ради підписали   контракт з міським головою Шаргородської територіальної громади Володимиром Барецьким.

На посаду директора Гибалівського  закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Шаргородської міської ради призначено Тимофійшину Віру Михайлівну та укладений з нею контракт строком на 6 років.

На посаду директора Носиківського  закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів Шаргородської міської ради призначено Пишняка Василя Григоровича та укладено з ним контракт строком на 6 років.

На посаду директора Плебанівського   закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Шаргородської міської ради призначено Мокру Людмилу Михайлівну та укладено з нею контракт строком на 2 роки, як такою, що обіймає посаду директора вперше.

На посаду директора Копистиринського закладу  закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Шаргородської міської ради призначено Місюлю Андрія Миколайовича та укладено з ним контракт строком на 2 роки, як таким, що обіймає посаду директора вперше.

Виконавчий комітет Шаргородської міської ради щиро вітає переможців конкурсу та бажає успіхів у всіх починаннях, плідної професійної діяльності. Нехай завжди супроводжує удача, розуміння та підтримка колег, а підґрунтям професійних успіхів стане міцне здоров’я, гарний настрій.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора