Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Чергова зустріч міського голови Володимира Барецького з жителями сіл Івашківці та Лозова

Дата: 28.07.2021 13:44
Кількість переглядів: 634

Сьогодні, 28 липня 2021 року, міський голова Володимир Барецький зустрівся з жителями сіл Івашківці та Лозова. В зустрічах взяли участь: педагогічні працівники, працівники бюджетних установ, місцеві активісти та ін..

Серед проблемних питань, які піднімались сьогодні місцевими жителями: ремонт доріг та Івашковецького мосту, благоустрій територій, екологія, водопостачання, нерегулярність пасажирських перевезень та ін..

Основною темою для обговорення сьогодні стало питання необхідності вакцинації населення від COVID-19. Роз’яснення з цього приводу надав головний лікар КНП «Шаргородський центр первинної медико-санітарної допомоги» Віктор Кормош.

Як наголосив міський голова Володимир Барецький: «Усі щеплення є добровільними і безоплатними.

Я пригадую той непростий час, коли Шаргородська лікарня була переповнена хворими на коронавірус, коли по 130 людей перебували одночасно під киснем. Саме тому, кожен з вас, а особливо той, хто працює з великою кількістю людей, повинен себе захистити, зробивши щеплення.  

Звичайно, вакцина не є панацеєю, вона не дає беззаперечного захисту від коронавірусної хвороби, проте дає можливість відносно легко перенести вірусну інфекцію. Вакцинуймося, бо так вчиняє весь світ».

В розмові також взяв участь начальник відділу освіти та спорту міської ради Володимир Кутнік.

Зустрічі відбулись в формі конструктивного діалогу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора