Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Підготовка закладів охорони здоров’я до можливої нової хвилі COVID-19

Дата: 12.08.2021 12:47
Кількість переглядів: 392

11 серпня 2021 року заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Петелько та начальник відділу соціального захисту населення та охорони здоров’я міської ради Ніна Михайлик взяли участь в обласній нараді з питань підготовки закладів охорони здоров’я до можливої нової хвилі COVID-19.

Як зазначила перший заступник Голови облдержадміністрації Наталя Заболотна: «Найголовніше, що продовжується і ще чекає нас попереду – це COVID-19! Прогнозується нова хвиля і нам потрібно бути готовими до неї!

Кількість ПЛР-позитивних пацієнтів збільшується – відповідно збільшується і кількість госпіталізованих. На Вінниччині є 9 закладів охорони здоров’я, визначених для госпіталізації пацієнтів з ковідом, які мають бути готовими на всі 100%: медичні бригади, централізований кисень, необхідне обладнання!

По всьому світі починає прогресувати штам «Дельта». На Вінниччині вже зафіксовано 25 випадків. Він вдвічі важче переноситься та ще важче лікується. Госпіталізувати пацієнта – це одне, вилікувати – це інше! Без повної готовності ми не зможемо протистояти цьому!»

Головний меседж наради: «Головною протидією хвороби й надалі  залишається ВАКЦИНАЦІЯ!!!».

Нарада відбулась  у форматі співпраці та конструктивного діалогу.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора