Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання виконавчого комітету Шаргородської міської ради

Дата: 12.08.2021 14:35
Кількість переглядів: 484

Сьогодні, 12 серпня 2021 року, відбулось засідання виконавчого комітету міської ради під головуванням секретаря міської ради Катерини Кедик.

На розгляд виконавчого комітету було винесено 12 питань порядку денного.

Виконавчим комітетом насамперед розглянуто питання, які стосувались захисту прав та законних інтересів дітей, батьки яких (чи особи, які їх заміщують) звернулись із відповідними заявами. Рішення прийняті в інтересах дітей.

Далі розглянуто питання щодо виділення коштів з метою надання матеріальної допомоги громадянам, а також внесення змін до бюджету міської територіальної громади.

Продовжуються роботи із санітарної очистки територій населених пунктів громади. З цією метою сьогодні прийнято рішення щодо проведення робіт  з благоустрою територій кладовищ  с. Копистирин та с. Конатківці, а також території біля Івашковецького сільського будинку культури.

В контексті розгляду питання щодо затвердження тарифів на комунальні послуги, що надаються Шаргородським комунальним підприємством «Комунсервіс», було зазначено, що зміна тарифу на послуги з водопостачання, водовідведення та вивезення сміття обґрунтовується підвищенням цін на електроенергію та витратні матеріали. Крім того, було обговорено питання щодо необхідності встановлення лічильників води всіма користувачами.

Виконавчим комітетом розглянуто усі питання порядку денного та прийнято відповідні рішення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора