Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Народному аматорському ансамблю української пісні «Горлиця» - 35

Дата: 12.08.2021 21:21
Кількість переглядів: 527

Сьогодні, 12 серпня 2021 року, своє 35- річчя відзначає народний аматорський ансамбль української пісні «Горлиця», Дерев’янський будинок культури.

Щоб привітати колектив зі святом, до святкової зали будинку культури завітали міський голова Володимир Барецький, секретар міської ради Катерина Кедик, начальник відділу культури і туризму міської ради Тетяна Янчурська та ін..

У  вітальному слові міський голова Володимир Барецький зазначив: «Із давніх-давен Україна славилася піснею, яка передавалася із покоління в покоління, від матері до сина, від бабусі до онучки. Українська пісня супроводжує нас від колиски до могили, адже не було б такого почуття, такої події, на яку б не написано пісні.

Тож, я дякую цьому чудовому колективу за завжди створений гарний настрій. Від щирого серця бажаю усім вам міцного здоров’я, довгих літ життя та Божого благословення».

Для усіх присутніх звучали музичні композиції у виконанні винуватців свята та гостей.

Глядачі щирими оплесками дякували народному аматорському ансамблю «Горлиця» за щиру українську пісню та шанобливе ставлення до національних пісенних традицій.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора