Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Державна служба зайнятості чи приватні агентства: кому більше довіряють громадяни у працевлаштуванні?

Дата: 17.08.2021 08:21
Кількість переглядів: 340

Відповідно до Закону України «Про зайнятість населення», суб’єкти господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні, інформують державну службу зайнятості про працевлаштованих ними осіб шляхом подання звітності за формою №1-ПА «Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні».

У 1 півріччі 2021 року звітність за відповідною формою до Вінницької обласної служби зайнятості надали 64 приватних агентств зайнятості, з них фактично здійснювали діяльність - 15. Зокрема, 3 агентства працевлаштовували в Україні, 7 агентств – наймали працівників для подальшого виконання ними роботи в Україні в інших роботодавців та 6 агентств – здійснювали працевлаштування за кордоном.

Протягом 1 півріччя 2021 року загальна кількість громадян, працевлаштованих приватними агентствами зайнятості, становила 482 особи.

Натомість, у січні –липні 2021 року за сприяння Вінницької обласної служби зайнятості роботу знайшли 17,2 тис. громадян.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора