Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У громаді завершився моніторинг закладів загальної середньої та дошкільної освіти з метою перевірки їх готовності до нового 2021-2022 навчального року

Дата: 20.08.2021 11:52
Кількість переглядів: 817

16-18 серпня 2021 року, на виконання розпорядження міського голови, проведено огляд готовності закладів освіти до нового навчального року.

Робоча група на чолі із заступником міського голови з питань виконавчих органів ради Петелько Людмилою Василівною та начальником відділу освіти і спорту Кутніком Володимиром Олексійовичем відвідали всі освітні заклади, що розташовані та перебувають у комунальній власності громади.

Протягом трьох робочих днів обстежено  приміщення навчальних закладів, пришкільних територій, перевірено підготовку тепломереж, санітарний стан харчоблоків та забезпечення їх технологічним обладнанням, меблями, посудом.  В ході моніторингу особлива увага приділялася питанням облаштування перших класів, відповідно до вимог «Нової української школи».

Слід відзначити належну та потужну  роботу у підготовці закладів до нового навчального року. Висловити вдячність  адміністрації, колективам закладів, батькам, спонсорам за створення комфортних умов для навчання і виховання школярів та дошкільнят.

Підготовка закладів вселяє упевненість, що 1 вересня діти прийдуть у світлі відремонтовані, затишні класи.

Відділ освіти і спорту міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора