Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем Незалежності, Шаргородщино!

Дата: 21.08.2021 08:03
Кількість переглядів: 1071

20 серпня  2021 року  в м. Шаргород на центральному стадіоні «Колос»  відбулися    урочистості  з нагоди  величного свята українського народу - 30 – ої річниці Незалежності України.

На стадіоні  розташувались різноманітні  атракціони, зони ігор та розваг для дітей, фото–зона, виїзна торгівля та фуд–корт. А родзинкою нашого свята була страва від міського голови Володимира Барецького – українські голубці.

Розпочався святковий захід  звучанням Державного  Гімну України у виконанні муніципального оркестру Центру культури та дозвілля Шаргородської міської ради. Далі  присутні  хвилиною мовчання  вшанували всіх патріотів, які в різні часи  історії України віддали  своє життя за свободу та незалежність рідної землі. Учасники заходу поставили  корзину з  квітами до пам’ятника загиблим воїнам.

Усіх запрошених  почесних гостей  свята Шаргородська земля вітала запашним короваєм, випеченим з урожаю 2021 року.

Виступаючи перед шаргородцями, міський  голова Володимир Барецький привітав усіх з Днем Незалежності України – найбільшим  святом Української Державності, святом нашого єднання та національної гордості.

Також в цей день здоров’я, щастя, добра, достатку та миру бажали шаргородчанам: народні депутати України Лариса Білозір та Ірина Борзова,  голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий, голова Вінницької облдержадміністрації Сергій Борзов, голова Жмеринської районної ради Анатолій Бешлей, голова Жмеринської райдержадміністрації  Інна Цимбал.

Почесними Грамотами міської ради було нагороджено представників молодого покоління українців, трудівникам Шаргородщини також вручались відзнаки державного та обласного рівнів.

Для  проведення церемонії нагородження відзнаками міської ради «Краща садиба» та «Кращий багатоквартирний будинок – 2021» на сцену було запрошено переможців конкурсу. Відтак, перше місце в конкурсі зайняла садиба родини Мельник Олександра і Тамари з Гибалівки, друге місце – садиба Гавришенко Анатолія та Віри з Івашковець, третє – садиба Мельник Юрія та Нелі з Перепільчинець. Міський голова Володимир Барецький привітав переможців конкурсу, вручив їм відповідну відзнаку та сертифікати на грошову винагороду.  

Далі відбувся урочистий концерт за участі кращих аматорських колективів  галузі  культури  Шаргородщини.

До святкових музичних вітань доєдналися   GUEST STAR: академічний ансамбль  пісні і танцю  «Поділля».      

Наостанок  присутніх розважав на  дискотеці під зоряним небом DJ Montana.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора