Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Серпнева конференція педагогічних працівників

Дата: 28.08.2021 10:47
Кількість переглядів: 751

27 серпня 2021 року вся педагогічна спільнота Шаргородської громади зібралася на традиційну серпневу конференцію для того, щоб проаналізувати підсумки роботи за минулий навчальний рік та визначити стратегічні пріоритети розвитку освіти на наступний період, враховуючи об'єктивно відчутні трансформації в галузі, які з кожним днем набирають обертів й об'єднуються в поняття "освіта".

У роботі конференції взяли участь: Володимир Барецький - міський голова міської ради, Катерина Кедик - секретар міської ради, Людмила  Петелько - заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, Микола Слободянюк - позаштатний радник міського голови, Григорій Мельник - голова ради профспілки працівників освіти.

Серед запрошених, присутніми були Віктор Кормош – головний лікар  Шаргородського ЦПМСД, Наталя Дубчак - начальник управління фінансів та економічного розвитку міської ради, помічник народного депутата України Лариси Білозір – Юлія Задорожна.

Із доповіддю «Про підсумки розвитку загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти і спорту за підсумками 2020-2021 н.р. та ключові завдання подальшого розвитку галузі» виступив  начальник відділу освіти і спорту Володимир Кутнік. У доповіді були розкриті існуючі в освітній галузі проблеми й зорієнтовано керівників закладів освіти та педагогів на ефективну роботу щодо створення нового освітнього середовища та підвищення якості освітніх послуг. Зазначено, що попередній навчальний рік став справжнім випробуванням на сучасність, уміння адаптуватися, стійкість та готовність іти до мети в умовах вимушеного дистанційного освітнього процесу.

Начальник відділу освіти і спорту та голова ради профспілки працівників освіти подякували Галині Колісник - колишньому директору Плебанівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів та Анатолію Бевзу - колишньому директору Копистиринського  ЗЗСО І- ІІІ ступенів за багаторічну, плідну працю на освітянській ниві, професіоналізм, вагомий внесок у розвиток освітянської галузі громади.

Під час конференції привітання пролунали на адресу молодих спеціалістів, які розпочинають свою педагогічну діяльність у двох закладах дошкільної освіти – Шаргородському ЗДО №2 та Шаргородському ЗДО №3 і для яких цей навчальний рік стане першим роком їх трудової діяльності в освітній галузі.

Привітав педагогів і міський голова Володимир Барецький. Він подякував  всім освітянам за плідну працю, за достойну підготовку до нового навчального року, за їх педагогічну майстерність і безкорисливе добро, яке вони дарують своїм вихованцям. Зазначив, що головна мета - продовжувати створювати таку школу, в якій буде приємно навчатися, яка даватиме учням не тільки знання, а й вміння застосовувати їх в житті.

Відділ освіти і спорту міської ради

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора