Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оперативна нарада

Дата: 30.08.2021 14:30
Кількість переглядів: 400

Сьогодні, 30 серпня 2021 року, відбулась щотижнева оперативна нарада з керівниками відділів та управлінь виконавчого комітету міської ради під керівництвом міського голови Володимира Барецького.

Відкривши нараду, міський голова відмітив, що в Шаргородській територіальній громаді на високому рівні проведено заходи з нагоди відзначення Дня незалежності України, подякував за належну роботу усім причетним до організації свята. «Люди залишились задоволеними, а це для нас головний  показник» - зауважив Володимир Іванович.  

Разом з тим, було акцентовано увагу відповідних служб на необхідності продовження робіт по облаштуванню на міському стадіоні зони відпочинку, а також налагодження систем тепло- та  водопостачання.

 

Обговорено також питання щодо проведення вакцинації населення від коронавірусної інфекції. Головний лікар КНП «Шаргородський центр первинної медико-санітарної допомоги» Віктор Кормош поінформував, що наразі щеплення провели близько 20% населення громади.

Далі на нараді було зазначено, що усі навчальні заклади громади готові по  нового 2021-2022 навчального року і відкриють 1 вересня свої двері для школярів.  

В ході наради міський голова надав доручення начальнику КП «Комунсервіс»  та офіцеру громади приступити до встановлення на території громади дорожніх знаків, які уже виготовлені.

До кінця поточного робочого тижня заплановано провести засідання робочої групи з питань наповнення доходів бюджету Шаргородської міської територіальної громади. Як зазначив Володимир Іванович: «Податки мають платити всі. Тому необхідно, насамперед, створити базу платників податків, а далі - проводити системну роботу щодо моніторингу надходжень до бюджету громади».

Обговорювалось питання щодо збереження на території Шаргородської територіальної громади пам’яток культури. Мова йшла про замок Замойських та Синагогу. На даний час міською владою вишукуються можливості залучення меценатів та благодійників до цієї роботи.

Під час наради порушувались також питання щодо  ремонту доріг, облаштування міського ринку, підготовки до засідання чергової сесії міської ради.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора