Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні всі дороги ведуть до школи

Дата: 01.09.2021 14:13
Кількість переглядів: 849

1 вересня 2021 року  для школярів  Шаргородської громади пролунав перший шкільний дзвінок, який покликав їх за парти на перший урок.

День знань – особливе свято! Цей день завжди яскравий, насичений емоційністю та хвилюючою атмосферою. Голосно звучить урочиста музика, звідусіль лунають теплі привітання i кожне людське серце, хвилюючись відгукується на заклик першого дзвінка!

У цей день усі  заклади загальної середньої освіти громади привітно відкрили двері для своїх вихованців та їх батьків. Відбулися урочисті лінійки, де були щирі вітання і побажання доброго старту у новому навчальному році.

Нинішнього навчального року під урочисті оплески присутніх та спалахи фотокамер свій перший крок у чарівну Країну Знань зробили 239 першокласників, це 18 повноцінних класів.

 

Представники міської влади сьогодні взяли участь в урочистих заходах з нагоди Свята Знань.     

Зокрема, міський голова Володимир Барецький привітав  колектив, учнів, батьків Івашковецького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів  із початком нового навчального року. Очільник громади побажав учням сміливості й упевненості в собі, високого натхнення в пізнанні світу, захопливих відкриттів і нових перемог. Він запевнив, що головне завдання влади громади створювати належні умови навчання для учнів та комфортне середовище роботи вчителям.

Радість свята з колективом  закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів - Шаргородська гімназія, яка до речі, саме першого вересня святкує своє ювілейне 10-річчя, розділили заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Петелько, помічник народного депутата України Лариси Білозір – Юлія Задорожна, радник міського голови Микола Слободянюк та начальник відділу освіти і спорту Володимир Кутнік. Вони зазначили, що  10 років для загального часу  історії - це краплина в морі, але якщо лише уявити скільком людям гімназія  дала поштовх у доросле життя - це неймовірно! Привітав заклад з його зовсім юним ювілеєм і голова ради профспілки працівників освіти Григорій Мельник. Він подарував шкільній бібліотеці серію цікавих енциклопедій, цінні подарунки.

Керівництво, педагогів, батьків та учнівську молодь Буднянського закладу загальної середньої освіти І- ІІ ступенів- заклад дошкільної освіти, який теж сьогодні святкує  ювілейне 30-річчя, вітала секретар міської ради Катерина Кедик. Вона висловила особливу вдячність педагогам за їхню щоденну, напружену працю. Побажала щоб навчання в закладі учням приносило радість, батькам - спокій, вчителям - творчість. Закликала учнів навчатися успішно, аби згодом продовжити будувати країну з європейським рівнем життя.

Колектив, учнів та батьків Копистиринського та Шаргородського №2  закладів загальної середньої освіти з Днем Знань сьогодні привітала заступник  міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Петелько. Побажала усім мирного неба, міцного  здоров’я,  творчої наснаги, оптимізму та впевненості у власних силах.

Під час урочистостей за плідну багаторічну працю Грамотами міської ради відзначили кращих педагогів, працівників шкіл. Представники влади вручили дирекції закладів подарункові сертифікати.

 

Завершені офіційні заходи. Школи знову наповнилися радісними та щасливими голосами дітей. В цей день у світлих класах школярам проводилися перші уроки, присвячені вихованню патріотизму та формуванню уявлення про європейську державу зі своєю історією та культурною спадщиною.

Тож, вдалого нового навчального року! Зичимо незабутніх миттєвостей шкільного життя, цікавих відкриттів та звичайно ж «безкарантинного» навчального року.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора