Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Послуги служби зайнятості для вивільнених працівників

Дата: 09.09.2021 16:52
Кількість переглядів: 439

Рішенням 10 позачергової сесії Шаргородської міської ради  8 скликання від 28 травня 2021 року №224  «Про припинення  діяльності юридичних осіб Дерев’янського закладу середньої освіти І-ІІ  ступенів закладу дошкільної освіти Шаргородської міської ради, Конатковецького закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів - закладу дошкільної освіти Шаргородської міської ради шляхом їх ліквідації» передбачено  вивільнення працівників.

07 вересня 2021 року начальник відділу взаємодії з роботодавцями Шаргородської районної філії Вінницького обласного центру зайнятості Наталія Бондарчук та провідний фахівець Тетяна Півторак провели семінар для працівників, які попереджені про вивільнення, в Конатковецькій школі.

08 вересня 2021 року директор Шаргородської районної філії Вінницького обласного центру зайнятості Ніна Кушнір, та заступник директора Людмила Яворська в приміщенні філії провели захід для колективу Дерев’янського закладу середньої освіти.

Основною метою заходів було інформування вивільнюваних працівників про послуги, які надає служба зайнятості.

Присутніх було ознайомлено з ситуацією на ринку праці, актуальними вакансіями міста та району, з послугами державної служби зайнятості щодо сприяння в працевлаштуванні, залученні до активних заходів сприяння зайнятості, зокрема, щодо можливості проходження професійного навчання, участі у громадських та інших роботах тимчасового характеру, підвищення конкурентоспроможності на ринку праці шляхом отримання ваучеру, започаткування власної справи.

Учасників заходу проінформували про порядок реєстрації безробітних в державній службі зайнятості та перелік необхідних документів.

Також фахівці філії презентували присутнім новий сучасний сервіс для осіб, що шукають роботу та безробітних – «Електронна черга», який доступний на порталі Державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua з допомогою якого можна самостійно, не витрачаючи зайвого часу, записатись на прийом до фахівця служби зайнятості з метою отримання консультацій та реєстрації .

Захід пройшов у формі активного діалогу, присутні задавали багато запитань, на які отримали вичерпні відповіді.

Шаргородська районна філія ЦЗ

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора