Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В громаді пройшло урочисте відкриття Гімназіади серед учнів закладів загальної середньої освіти

Дата: 10.09.2021 15:45
Кількість переглядів: 572

10 вересня 2021 року з метою пропаганди здорового способу життя та розвитку олімпійського руху у Шаргородській територіальній громаді,  під звуки Державного Гімну України та підняття Державного Прапора , відбулося урочисте відкриття  Спартакіади, присвяченої Дню фізичної культури і спорту.

Свято розпочалося святковим парадом та  привітанням усіх, для кого спорт став невід'ємною частиною життя, всіх спортсменів, які вже досягли значних результатів, та тих, для кого успіх та слава ще попереду.

Найкращі спортсмени громади  винесли олімпійський прапор мирних і дружніх змагань.

З вітальним словом до учасників звернувся заступник міського голови  з питань діяльності виконавчих органів ради Артем Соляник. Він  побажав кожному учаснику змагань якнайкраще продемонструвати свої спортивні уміння, проявити мужність, витривалість та здобути перемогу, а тим, хто виявить найкращі результати - гідно представити громаду на фінальному етапі Спартакіади у змаганнях вищого рівня. Ветерани спорту отримали подяки міської ради та цінні подарунки.

Головний суддя змагань Олександр Стус привітав  всіх прихильників здорового способу життя з Днем фізичної культури і спорту та  ознайомив учасників із програмою змагань.

Далі відбулися легкоатлетичні забіги на дистанцією 60 і 100 метрів серед хлопчиків і дівчат та футбольний матч.

Програма відкриття  спартакіади була насиченою та дуже цікавою.  В адресу учасників лунали музичні вітання, спортивно- танцювальні виступи.

Тож  вдалих стартів та перемог, юні спортсмени Шаргородщини!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора