Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свято села в Перепільчинцях: «Моє село – дитинства джерело»

Дата: 13.09.2021 15:15
Кількість переглядів: 2003

12 вересня на площі біля  будинку культури села Перепільчинці відбулося свято села «Моє село – дитинства джерело».

На свято завітали почесні гості: голова Вінницької обласної Ради Вячеслав Соколовий, міський голова Володимир Барецький, секретар міської ради Катерина Кедик, заступник міського голови Андрій Майданюк, начальник відділу культури  і туризму міської ради, депутат міської ради Тетяна Янчурська, депутат міської ради Андрій Стефанцов.

Гостей свята радо зустрічали запашним короваєм. 

До вітального слова запросили голову Вінницької обласної Ради Вячеслава Соколового, який нагородив  подякою обласної Ради аматорський ансамбль «Перепілочка» будинку культури  с. Перепільчинці (керівник Наталія Гринь).

Міський голова Володимир Барецький також привітав усіх жителів із Днем села  та нагородив відзнаками міської ради меценатів і організаторів свята.

З гарним святом усіх присутніх привітав і протоієрей Петро, настоятель Свято-Миколаївського Храму.

В ході святкування були нагороджені: найстарший та наймолодший жителі села, дві сімейні пари, які одружені з 1958-року, найспортивніша сім’я та  жителі, які приймають найактивнішу участь у розвитку села.

На площі було оформлено святкову фотозону, організовано ігрові майданчики та виставку народних умільців. Також тут пригощали пампушками, варениками, картоплею та стравою від організаторів свята -  голубцями.

На святкуванні, словами вдячності і поваги, згадали односельчан - мужніх захисників нашої країни нинішнього покоління Дмитра Дядюка, Сергія Заворотного, Андрія Скорбача, Віктора Сольвара, Юрія Чернецького, Володимира Перебейноса.

Урочистості  супроводжував муніципальний духовий оркестр КО «Шаргородський центр культури і дозвілля» Шаргородської міської ради (керівник Павло Чайковський).

Усі присутні  насолоджувались виступами аматорів сцени будинку культури с. Перепільчинці та гостей з с. Плебанівка та с. Пасинки.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора