Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Шаргородській міській лікарні відкрито оновлене відділення анестезіології та інтенсивної терапії

Дата: 17.09.2021 16:02
Кількість переглядів: 1604

Сьогодні, 17 вересня 2021 року, на Шаргородщині відбулось урочисте відкриття (після капітального ремонту)  відділення анестезіології та інтенсивної терапії комунального некомерційного підприємства «Шаргородська міська лікарня».

Відділення розміщено  на першому поверсі стаціонарного корпусу лікарні, що дасть змогу бригаді екстреної медичної допомоги оперативно доставляти пацієнта до ліжка інтенсивної терапії.

Після проведення ремонтних робіт у відділенні є все, що необхідне для якісного та ефективного надання медичної допомоги важкохворим пацієнтам. У відділенні оновлено все: зроблено перепланування приміщення,  відремонтовано палати, належним чином облаштовано робочі місця медичного персоналу, зроблено санвузол, допоміжні приміщення  та ін.

Необхідно зазначити, що для втілення в дію даного проекту було використано понад  1 млн. гривень (1 млн. грн. виділений за сприяння народного депутата України Лариси Білозір, 200 тис. грн. – профінансовано з  місцевого бюджету, 180 тис. грн. - кошти НСЗУ).

Відділення анестезіології та інтенсивної терапії міської лікарні розраховане на 8 ліжок. Тут  працює 6 лікарів, 13 медичних сестер, 5 лаборантів та 5 молодших медичних сестер.

Привітали жителів Шаргородської територіальної громади з приводу відкриття оновленого відділення анестезіології та інтенсивної терапії: народний депутат України Лариса Білозір, голова районної ради Анатолій Бешлей, міський голова Володимир Барецький, представники Департаменту охорони здоров’я та реабілітації облдержадміністрації.

«Працюючи крок за кроком усім нам, спільно, вдалось реалізувати заплановане – капітально відремонтувати ще одне відділення лікарні. Це відділення, як кажуть, на передовій! І тепер тут все сучасне та комфортне, що  сприятиме швидшому одужанню пацієнтів.

У Шаргородській лікарні працює висококваліфікований медичний персонал, якому кожна людина довіряє турботу про своє здоров’я. Тож приємно, що тепер медпрацівники мають змогу працювати в кращих умовах» - зазначив міський голова Володимир Барецький у вітальному слові.

Головний лікар КНП «Шаргородська міська лікарні» Віталій Чорний подякував  за постійну підтримку народному депутату України Ларисі Білозір та міській раді, а також підрядній організації КП «Комунсервіс» за якісно виконані ремонтно-будівельні роботи.

Після перерізання символічної стрічки, усіх присутніх було запрошено оглянути відремонтоване  приміщення відділення.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора