Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Івашківцях відзначили День Села

Дата: 21.09.2021 20:21
Кількість переглядів: 1218

Яскраво і урочисто було сьогодні в Івашківцях, де всі жителі та гості цього чудового населеного пункту відзначали День Села. Це свято дало можливість усім, від дорослого  до малого, відчути себе частиною великої родини. Адже День Села відзначає і той, хто тут проживає, і той, хто тут народився, але зараз далеко від рідної домівки.

Усі жителі села, зібрались разом, аби поспілкуватися, послухати гарну музику, подивитися на виступи односельчан, поласувати різноманітними стравами.   

На урочисту подію, привітати жителів села зі святом, завітав міський голова Володимир Барецький, який побажав усім міцного здоров’я, достатку та родинного затишку, а  селу – стабільності та процвітання. Володимир Іванович нагородив Грамотою міської ради тих, хто повсякчас дбає про соціально-економічний та культурний розвиток села Івашківці.

Слова шани та подяки сьогодні звучали на адресу довгожителів, учасників бойових дій,  багатодітних сімей, подружніх пар, які прожили разом  60 років та інших шанованих у селі людей.

Хвилиною мовчання вшановано пам'ять Героїв Соціалістичної Праці. На їх честь було виконано пісню, яку свого часу й виконували ці кращі трудівники села Івашківці.

Тож, усі присутні в ході святкування мали ще одну нагоду подивитися святковий концерт за участі  місцевих аматорських виконавців та наймолодших жителів села, згадати роки минулі та разом порадіти майбутньому. А головне - отримали гарний настрій та позитивні емоції.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора