Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міський голова проінспектував стан виконання робіт щодо ремонту дороги

Дата: 22.09.2021 16:57
Кількість переглядів: 1262

Згідно державної програми та програми про соціальне партнерство в Шаргородській громаді на даний час проводиться робота по  експлуатаційному утриманню та дрібному ремонту  дороги  загального користування місцевого значення С-02-26-10 «с. Козлівка – с. Мальовниче»  протяжність якої - 1,2 км. та автомобільної  дороги  загального користування С-02-26-26 «Вороновиця – Тиврів – Шаргород» - Козлівка» протяжністю біля - 0,3 км.

Сьогодні, 22 вересня, міський голова Володимир Барецький перевірив хід виконання ремонту дорожнього покриття вищевказаного автошляху.  

«Стан доріг в Шаргородській територіальній громаді бажає бути, м’яко кажучи, кращим. Ми працюємо для того, щоб мешканці громади почували себе комфортно і їздили рівними якісними дорогами.

Оновлена дорога, безперечно, сприятиме підвищенню рівня безпеки, зменшенню кількості дорожньо-транспортних пригод, а також зручності та швидкості руху для водіїв» – зазначив міський голова Володимир Барецький.

Загальна вартість ремонту вищевказаних доріг становитиме – 4 млн. 195 тис. грн..

Як зауважив Володимир Іванович, реалізація проекту щодо будівництва цієї ділянки дороги  стала можливою завдяки значній дольовій участі у фінансуванні робіт підприємством СТОВ «Хлібороб» (с.Козлівка). Відрадно, що досить часто в нашій громаді місцеві меценати долучаються до процесу створення кращих умов для проживання громадян.

Роботи з відновлення автомобільних доріг громади проводитимуться і надалі. На черзі дорога С-02-26-04 «Слобода-Шаргородська – Будне» протяжністю майже 4 км.

Міська влада докладатиме максимум зусиль для того, щоб залучати якомога більше коштів на будівництво та ремонт доріг Шаргородської громади.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора