Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль про обмеження «жовтого» рівня епіднебезпеки

Дата: 23.09.2021 09:08
Кількість переглядів: 254

Від завтра в усіх регіонах країни запроваджується «жовтий» рівень епіднебезпеки. Починає діяти вимога, аби 80% персоналу закладу освіти були вакциновані принаймні однією дозою — тоді цей заклад продовжуватиме свою роботу.

«Там, де працівники все ще не вакцинувались, навчання відбуватиметься дистанційно. Також сьогодні Уряд підтримав рішення, згідно з яким дитячі садочки, спеціальні заклади й молодші класи будуть працювати очно як у «жовтій», так і «червоній» зонах», - зазначає Денис Шмигаль.

Згідно з карантинною постановою, від завтра також запроваджуються додаткові обмеження в роботі громадських закладів. Бізнесу пропонується два варіанти роботи:

Працювати без додаткових обмежень, але для цього 80% персоналу та всі відвідувачі повинні мати «жовтий» ковід-сертифікат, що засвідчує отримання однієї дози вакцини, негативний ПЛР-тест або довідку про одужання. Бізнес має самостійно перевіряти наявність цих документів.

Другий варіант - працювати з усіма додатковими обмеженнями «жовтої» зони й не перевіряти відповідні документи про вакцинацію.

«Вибір залишається за підприємцями, і ми впевнені в їхній відповідальній позиції», - зауважив Денис Шмигаль.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора