Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Реформа НУШ рухається уперед!!!

Дата: 27.09.2021 10:24
Кількість переглядів: 239

Завершились курси підвищення кваліфікації педагогічних працівників, які забезпечуватимуть реалізацію нового Державного стандарту базової середньої освіти (5-9 класи), починаючи з 2022-2023 навчального року

Замовниками підвищення кваліфікації виступили заклади загальної середньої освіти, підпорядкованих Шаргородській  міській раді, які отримали освітню субвенцію на здійснення такої послуги після заключення договорів із закладами післядипломної освіти, зокрема із КЗВО "Вінницька академія безперервної освіти". 

Педагоги Шаргородщини стали першими в області, які розпочали підготовку до впровадження засад НУШ у старшій школі. Вони доклали максимум зусиль, щоб опанувати нові знання, необхідні для організації  майбутнього освітнього  процесу, що вже не за горами. Звичайно, учителям було нелегко щодня після уроків, проведених з учнями у школі, сідати за комп'ютер і впродовж шести днів поспіль переключатися на осмислення програми навчання для дорослих. Останній штрих вимагає за наступних два-три дні скласти фаховий тест, який дасть можливість отримати документ про підвищення кваліфікації.

Директори закладів висловлюють щиру подяку колективу КЗВО "Вінницька академія безперервної освіти" за надану якісну послугу 235-ти педагогічним працівникам шкіл нашої громади, цікаві змістовні лекції, практичні завдання, вектори генерування нових ідей, спонукання педагогів до роздумів щодо моделювання особистих траєкторій професійного розвитку та внеску в подальшу розбудову НУШ у старшій школі.

КУ «Центр професійного розвитку

педагогічних працівників» міської ради

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора