Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась оперативна нарада

Дата: 27.09.2021 13:14
Кількість переглядів: 429

Сьогодні, 27 вересня 2021 року, міський голова Володимир Барецький провів оперативну нараду з керівниками відділів та управлінь виконавчого комітету міської ради.

Насамперед було заслухано інформації головних лікарів Центру первинної медико-санітарної допомоги та міської лікарні. Зокрема було зазначено, що за минулий тиждень проведено 122 тести на коронавірус методом ПЛР, з них 22 виявились позитивними. Наразі працівниками ЦПМСД від коронавірусної інфекції щеплено майже 7 тисяч населення. 

В контексті зазначеного вище, міський голова Володимир Барецький наголосив на необхідності проведення подальшої вакцинації населення, зазначивши: «Кожен має знати, що вакцинація, на сьогодні, єдиний дієвий захист від COVID-19.  Якщо людина вакцинована, вірогідність легкого перебігу хвороби значно зростає». Також було наголошено на необхідності дотримання маскового режиму та інших протиепідемічних заходів.

Далі обговорювалось питання готовності усіх закладів соціальної сфери громади до опалювального сезону 2021-2022 року та розробки міської програми «Питна вода».

Також піднімалось питання щодо реалізації масштабного проекту – реконструкції приміщення Шаргородської спортивної школи.

«Маємо амбіції – потрапити з даним об’єктом до Програми Президента України «Велике будівництво». Другий етап відповідного конкурсу вже пройдено. Тож, працюймо далі!» - наголосив головуючий на нараді.   

Обговорювалось питання оптимізації закладів та штатної чисельності працівників бюджетної сфери громади, а також підвищення якості виконавської дисципліни. «Кожен на своєму робочому місці має бути частиною команди та чітко і якісно виконувати посадові обов’язки!»  - наголосив на завершення міський голова.

Під час наради міський голова дав доручення щодо підготовки переліку питань на розгляд позачергової сесії міської ради.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора