Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконавчим комітетом Шаргородської міської ради розглянуто 17 питань порядку денного

Дата: 28.09.2021 14:58
Кількість переглядів: 424

Засідання провів міський голова Володимир Барецький.

Серед питань порядку денного були:

- Про внесення змін до міського бюджету на 2021 рік.

- Про створення тимчасової конкурсної комісії для придбання в комунальну власність Шаргородської міської ради житла для будинку сімейного типу та затвердження Положення про проведення конкурсу для придбання в комунальну власність Шаргородської міської ради житла для дитячого будинку сімейного типу.

- Про затвердження кошторисної документації та ін..

Виконавчим комітетом також розглянуто питання щодо присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» трьом багатодітним матерям – жителькам Шаргородської територіальної громади.

Розглянуто питання щодо затвердження розмірів батьківської плати за навчання дітей у КО «Шаргородська школа мистецтв імені Миколи Леонтовича» Шаргородської міської ради, в тому числі і дітей, які проживають на території сусідніх об’єднаних територіальних громад.

Окремий блок питань стосувався захисту прав та законних інтересів дітей, батьки яких (чи особи, які їх заміщують) звернулись із відповідними заявами до міської ради.

Розглянувши проект рішення «Про нагородження відзнаками міської ради» виконавчим комітетом вирішено нагородити Почесними Грамотами міської ради  шість працівників освітянської галузі громади з нагоди Дня працівників освіти.

Доповідачами з питань порядку денного були керівники виконавчих органів ради та члени виконавчого комітету. Підсумки засідання підвів міський голова, голова виконавчого комітету Володимир Барецький. 

Фото без опису

         



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора