Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вакцинація – це можливість жити звичайним життям в надзвичайних обставинах

Дата: 30.09.2021 11:05
Кількість переглядів: 352

Вакцина готує організм  людини до боротьби з певною інфекцією, вірусом або хворобою. На відміну від більшості ліків, які лікують хворобу, вакцини запобігають їй.

Ситуація в Україні  щодо вакцинації не є унікальною – в усіх країнах світу є значний скепсис щодо вакцин.

Але низький рівень вакцинації в Україні відображає те, як наші люди уміють уникати обов'язкових соціальних речей, яких в інших країнах уникнути дуже складно.

Але низький рівень вакцинації в Україні відображає те, як наші люди уміють уникати обов'язкових соціальних речей, яких в інших країнах уникнути дуже складно. Так само наші люди уникають сплати податків, купують сіру техніку чи не виконують інші правила. Австрійці, американці, китайці чи навіть росіяни не можуть собі такого дозволити.

У  суспільстві можна стикнутись із антивакцинним настроєм, спричиненим  релігійним чи науковим характером. Проте  не варто робити поспішних висновків та зважити всі аргументи.

Перш за все вакцинація – це можливість жити звичайним життям в надзвичайних обставинах пандемії, яка продовжується.

Вакцинована людина захищає не лише себе від  пагубного вірусу, але і своїх близьких, і людей навколо.

Статистика захворювань на  Covid-19   наглядним прикладом показує, що вірус  легко може  призвести до тяжкої форми і тому, чим більше людини захищена- тим менша вірогідність зашкодити своїм рідним.

У сучасних умовах адаптивний карантин  зберігає якнайбільше можливостей жити нормальним соціальним життям. Про  введення локдауну  мова не йде, тому соціальне життя не припиняється.

За матеріалами веб-сайту Вінницької ОДА

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора