Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітали працівників галузі освіти Шаргородської громади з професійним святом

Дата: 01.10.2021 11:39
Кількість переглядів: 394

Сьогодні, 01 жовтня 2021 року, в переддень відзначення Дня працівників освіти, трудівники цієї галузі Шаргородської громади приймали вітання з професійним святом. Урочисті заходи відбулись в онлайн режимі.

«Хочу подякувати за вашу невтомну працю, високе служіння обраній справі, творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання. Адже Ви вмієте віддавати частину душі своїм вихованцям, повсякчас оточуєте їх своєю турботою і завжди є прикладом для наслідування.

Діти - майбутнє держави. І саме Ви невтомно і наполегливо виховуєте молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої України.

Нехай Вам будуть вдячні всі ті, кого Ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання.

Міцного здоров’я, життєвої сили та невичерпної наснаги» - побажав працівникам галузі освіти міський голова Володимир Барецький.

Вітання на адресу освітян сьогодні звучали і від голови Жмеринської районної ради Анатолія Бешлея, начальника відділу освіти і спорту міської ради Володимира Кутніка та голови профспілки працівників освіти Григорія Мельника.

Кращих працівників галузі відзначили Грамотами та Подяками районного і міського рівнів.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора