Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаргородщина прийняла районну молодіжну Гімназіаду серед учнів закладів загальної середньої освіти району

Дата: 01.10.2021 09:38
Кількість переглядів: 384

30 вересня на базі ЗЗСО І-ІІІ ступенів - Шаргородська гімназія відбулося урочисте відкриття Жмеринської районної Гімназіади серед учнів закладів загальної середньої освіти району. Районна Гімназіада розпочалася з двох видів спорту - шахи та настільний теніс.

В змаганнях взяли участь команди Жмеринської міської ради, Шаргородської міської ради, Джуринської, Северинівської, Станіславчицької сільських рад.

На святі були присутні: начальник відділу з питань гуманітарної сфери апарату Жмеринської районної державної адміністрації Аліна Лукова, міський голова Шаргородської міської ради Володимир Барецький, голова районної організації ВФСТ «Колос», провідний спеціаліст відділу з питань гуманітарної сфери  Василь Марчук, заступник міського голови з питань виконавчих органів ради  Артем Соляник, спеціаліст відділу освіти і спорту Валентина Мельник.

Свято розпочалося з урочистого запалення Олімпійського вогню та святковим парадом учасників.

З вітальним словом до учасників змагань звернувся міський голова Володимир Барецький, який привітав всіх з урочистим відкриттям змагань та побажав цікавих комбінаційних партій й перемоги найсильнішим.

До вітань почесні гості.

Спортивні ігри були напруженими та цікавими. Учасники продемонстрували блискучу витримку, логіку, незламну жагу до перемоги.

В змаганнях з шахів перемогу здобула команда Жмеринська ТГ, з настільного тенісу- команда Джуринської ТГ. Ці команди будуть представляти Жмеринський район на обласних змаганнях.

Усі переможці були нагороджені Дипломами, медалями та подарунками.

З огляду на те, що регіон перебуває у жовтій карантинній зоні, захід пройшов з дотриманням усіх карантинних норм.

Неодмінно, ці спортивні змагання стануть знаменною подією в спортивному житті Шаргородської громади.

Відділ освіти і спорту міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора