Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обговорено питання щодо кандидатури старости села Лозова

Дата: 07.10.2021 09:52
Кількість переглядів: 1709

06 жовтня 2021 року на центральній площі села Лозова міський голова Володимир Барецький зустрівся з місцевими жителями. Під час цієї зустрічі відбулось  обговорення кандидатури  на посаду старости Лозівського старостинського округу. 

Виступаючи перед лозівчанами, міський голова зазначив: «Я сьогодні тут, щоб вислухати  думку кожного з вас про те, кого ви хочете бачити на посаді голови села. У кожному  населеному пункті Шаргородської територіальної громади староста обиратиметься демократично та відкрито. І мені надзвичайно приємно бачити, що ви активно долучились до цього відповідального процесу».

Жителі села Лозова внесли пропозицію призначити на посаду старости Володимира Чайну.

Як результат, міським головою було підписано розпорядження, яким регламентовано  внесення  на громадське обговорення кандидатури Чайни Володимира Васильовича  на посаду старости Лозівського старостинського округу.

Робочий візит міського голови до села Лозова продовжився зустріччю з місцевими орендарями земельних паїв. Справа в тому, що в селах Теклівка та Лозова досі відсутні системи вуличного освітлення. Пошуки шляхів вирішення цього  проблемного питання (в тому числі фінансові) обговорювались на даній зустрічі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора