Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На базі 2 відділу (м. Шаргород) Жмеринського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки проведено показове заняття з організації робот

Дата: 07.10.2021 17:40
Кількість переглядів: 11180

Відповідно до рішення військового комісара Вінницького обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ОТЦК та СП) на базі 2 відділу (м. Шаргород) Жмеринського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки (РТЦК та СП) сьогодні, 07 жовтня 2021 року, було проведено показове заняття щодо порядку обладнання приміщень відділу РТЦК та СП, підведення підсумків стану підготовки РТЦК та СП за вересень та постановка завдань на жовтень 2021 року.

До відповідних заходів долучились: військовий комісар Вінницького ОТЦК та СП полковник Вінницький О.М., заступник військового комісара – начальник сектору мобілізаційно-оборонної роботи Вінницького ОТЦК та СП полковник Збрищак О.С., начальники РТЦК та СП і начальники відповідних відділів РТЦК та СП Вінницької області.

Під час проведення урочистих заходів полковник Олег Вінницький нагородив міського голову Володимира Барецького відзнакою командувача військ Оперативного командування «ПІВДЕНЬ» та висловив  вдячність за допомогу у виділенні приміщення для роботи 2 відділу (м. Шаргород) Жмеринського РТЦК та СП, а також  за сприяння Збройним Силам України.

Володимир Іванович подякував усім присутнім за нагороду та побажав  військовослужбовцям гарної та плідної праці у новому приміщенні.

Також Грамотами військового комісара Вінницького ОТЦК та СП були нагороджені окремі посадові особи та керівники підприємств і установ громади.

За старанність та сумлінне виконання службових обов’язків, зайняте перше місце серед відділів РТЦК та СП Вінницької області, щодо залучення резервістів та військовозобов’язаних на навчальні збори було нагороджено  відзнакою командувача військ Оперативного командування «ПІВДЕНЬ» начальника 2 відділу Жмеринського РТЦК та СП майора Ярослава Ліщину та заступника начальника відділу – начальника відділення обліку мобілізаційної роботи 2 відділу Жмеринського РТЦК та СП капітана Сергія Томчука.

2 відділ (м. Шаргород) Жмеринського районного територіального

центру комплектування та соціальної підтримки

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора