Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Запрошуємо школярів взяти участь у конкурсі "Парк ідей - 2021"

Дата: 11.10.2021 16:11
Кількість переглядів: 267

Шаргородська районна філія Вінницької обласної служби зайнятості запрошує учнів 8-х, 9-х, 10-х та 11-х класів взяти участь в регіональному економічному конкурсі для школярів «Парк ідей – 2021» у двох номінаціях: «Мій перший брендинговий проект» для команд закладів (з числа учнів 8-10 класів) та «Онлайн-гра «Бізнес-ерудит» (для учні 10-11 класів), що проводиться під егідою Вінницького обласного центру зайнятості та у партнерстві з Економічним факультетом Донецького національного університету імені Василя Стуса.

Захід проводиться з метою урізноманітнення форм профорієнтаційної роботи, підвищення рівня компетентності учнів у сфері особистісного і професійного самовизначення, розширення та поглиблення знань економічного напрямку, розвитку загальної ерудиції, креативності, конкурентоспроможності молоді.

Шаргородська районна філія

 Вінницької обласної служби зайнятості

 

ПОЛОЖЕННЯ

про проведення регіонального економічного конкурсу

«Парк ідей 2021» в номінації

«Мій перший брендинговий проект»

  1. Загальні положення
    1. Положення визначає порядок організації та проведення, цілі та завдання регіонального економічного конкурсу «Парк ідей» в номінації «Мій перший брендинговий проект» (надалі – Конкурс).
    2. Організатори Конкурсу: Вінницький обласний центр зайнятості та Економічний факультет Донецького національного університету ім. Василя Стуса.
    3. Головною метою Конкурсу є розширення та поглиблення знань економічного напрямку, розвиток загальної ерудиції, креативності, конкурентоспроможності та виявлення найбільш перспективні ідеї учнівської молоді щодо формування бренду регіональних компаній (підприємств).
    4. Конкурс проводиться серед команд закладів загальної середньої освіти Вінницької області (далі - команда ЗЗСО).
    5. Оцінка та вибір кращих брендингових проектів команд ЗЗСО, визначення переможців здійснюється  експертами журі Конкурсу.
    6. Результати Конкурсу є остаточними та не підлягають оскарженню.
    7. Вся інформація, що стосується конкурсу, розміщується на сайті Вінницького обласного центру зайнятості за посиланням: https://vin.dcz.gov.ua/storinka/kym-ya-mozhu-buty

 

  1. Учасники Конкурсу
    1. До участі в Конкурсі запрошуються команди закладів загальної середньої освіти Вінницької області (до 5 осіб в команді з числа учнів 8-10 класів).
    2. Участь у  Конкурсі  здійснюється  на  добровільних засадах.

 

  1. Етапи проведення Конкурсу
    1. Перший тур:
      1. з 10.10.2021 р. - реєстрація команд закладів загальної середньої освіти Вінницької області (до 5 осіб із числа учнів 8-10 класів та педпрацівник закладу освіти, який координує роботу з організаторами Конкурсу) за посиланням:  https://forms.gle/TKuH6ZyAaSBBQ9P48 вибір (з переліку зазначеного в реєстраційні формі) компанії (підприємства), для яких буде розроблятися бренд.
      2. до 15.11.2021 р. - подання на конкурс брендингового проекту (далі - конкурсної роботи) команд ЗЗСО.
      3. до 27.11.2021 - оцінка проектів експертами Економічного факультету Донецького національного університету ім. Василя Стуса, визначення команд ЗЗСО для участі в другому турі. 
    2. Другий тур: до 08.12.021 р. – проведення фіналів Конкурсу у шести районах області: Вінницькому, Гайсинському, Тульчинському, Могилів-Подільському та Хмільницькому. Команди ЗЗСО, які вийшли в другий тур Конкурсу, представлятимуть власні брендингові проекти у вигляді короткої презентації. Команда ЗЗСО, проект якої буде визнаний найкращим, візьме участь у ІІІ турі.
    3. Третій тур: до 15.12.2021 р. - регіональний фінал Конкурсу: презентація конкурсних робіт фіналістів, підведення підсумків та нагородження переможців.
      1. Команди, які зайняли призові місця, нагороджуються Дипломами І, ІІ, ІІІ ступеня.
      2. Учасники команд-фіналістів регіонального фіналу отримують заохочувальні нагороди.
      3. Учасники команди-переможця отримують Сертифікати для участь у тренінгах Відкритої бізнес–академії (https://www.facebook.com/DONNUVBA) та можливість провести один день життя студента Економічного факультету Донецького національного університету імені Василя Стуса.
  2. Вимоги до конкурсної роботи
    1. Учасники надсилають конкурсні роботи на електронну пошту: oczbrandingproject@gmail.com.
    2. Конкурсні роботи мають бути представлені українською мовою. Загальний обсяг конкурсної роботи не має перевищувати 10 сторінок з додатками.
    3. На титульній сторінці має бути вказана наступна інформація: назва конкурсної роботи, прізвища та ініціали учасників, навчальний заклад, електронна та домашня адреса, контактний номер телефону.
    4. Конкурсна робота має містити наступні елементи:
      1. Концепцію позиціонування бренду (логотипу), розроблену на основі дослідження цільової аудиторії (споживачів реальних та потенційних);
      2. Візуальні ідентифікатори бренду:
        1. назва бренду і слоган;
        2. логотип;
        3. колір;
        4. легенда бренду.
    5. При підготовці конкурсної роботи необхідно врахувати, що логотип має бути яскравим, нестандартним, унікальним, таким, що легко запам’ятовується. Бренд (логотип) має формувати образ, що відповідає товарам або послугам компанії (підприємства), асоціюватися з нею. Динамічний логотип та влучна назва має підкреслювати індивідуальність.
    6.  На Конкурс не допускаються зображення, що належать іншим організаціям та які порушують законодавство,  норми моралі тощо.
    7. Рекомендований шрифт 14 Times New Roman, 1,5 інтервал. Форма документа Word або Adobe PDF. Назва документа – аналогічна назві конкурсної роботи.
    8. Всі питання щодо організації Конкурсу можна надсилати на електронну  адресу: oczbrandingproject@gmail.com.

 

  1. Фінансування Конкурсу
    1. Фінансування Конкурсу здійснюється за рахунок коштів організаторів, за рахунок спонсорів Конкурсу, а  також  коштів,  не  заборонених законодавством.

 

 

ПОЛОЖЕННЯ

про проведення регіонального економічного конкурсу

 «Парк ідей 2021» в номінації 

«Онлайн-гра «Бізнес-ерудит»

Загальні положення

    1. Положення визначає порядок організації та проведення, цілі та завдання регіонального економічного конкурсу «Парк ідей» в номінації «Онлайн- гра «Бізнес-ерудит» (надалі – Гра).
    2. Організатори Гри: Вінницький обласний центр зайнятості та Економічний факультет Донецького національного університету ім. Василя Стуса.
    3. Головною метою Гри є перевірка учнями своїх знань економічного напряму, розвиток загальної ерудиції, креативності, бізнес-компетенцій та фінансової грамотності.
    4. Гра проводиться на добровільних засадах і є відкритою для учнів 10-11 класів закладів загальної середньої освіти Вінницької області (далі - ЗЗСО).
    5. Вся інформація, що стосується Гри, розміщується на сторінках:
      1. Економічного факультету Донецького національного університету імені Василя Стуса: https://ec.donnu.edu.ua/
      2. Вінницького обласного центру зайнятості за посиланням: https://vin.dcz.gov.ua/storinka/kym-ya-mozhu-buty

 

  1. Учасники Гри
    1. До участі в Конкурсі запрошуються учні 10-11 класів закладів загальної середньої освіти Вінницької області (далі ЗЗСО).
    2. Участь у  Конкурсі  здійснюється  на  добровільних засадах.

 

  1. Умови проведення Гри
    1. Гра поводиться у режимі онлайн у формі тестування (за допомогою платформи GoogleForms) з 15.10.2021 р. до 30.11.2021 року.
    2. Для участі у грі необхідно зареєструватися та виконати тестові завдання економічного спрямування за посиланням:

https://forms.gle/dW5iE2dhXVDSHwEY7

    1. Після заповнення реєстраційної форми учасник(ця) Гри одразу допускається до виконання тестових  завдань.
    2. Тестові завдання складаються з 7 блоків, кожен з яких містить 5 питань і одне практичне завдання (кейс).
    3. Учасникам Гри надається лише одна спроба виконати тестові завдання.
    4. Результати Гри, з оприлюдненням відомостей про 15 осіб, які отримали найвищий результат, буде розміщено на сторінках Вінницького обласного центру зайнятості, Економічного факультету Донецького національного університету імені Василя Стуса, а також у засобах масової інформації.
    5. Визначення переможців Гри відбудеться до 15.12.2021 року.
    6. Учасники Гри, які зайняли призові місця, нагороджуються Дипломами І, ІІ, ІІІ ступеня, заохочувальними нагородами та Сертифікатами для участі в тренінгах Відкритої бізнес–академії (https://www.facebook.com/DONNUVBA) та отримають можливість провести один день життя студента Економічного факультету Донецького національного університету імені Василя Стуса.

 

  1. Фінансування Гри
    1. Фінансування Гри здійснюється за рахунок коштів організаторів, за рахунок спонсорів Гри, а  також  коштів,  не  заборонених законодавством.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора