Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Оперативна нарада

Дата: 18.10.2021 13:42
Кількість переглядів: 459

Сьогодні, 18 жовтня 2021 року, відбулась оперативна нарада з керівниками відділів та управлінь виконавчого комітету міської ради, яку провів міський голова Володимир Барецький. В роботі наради прийняли участь директори окремих навчальних закладів громади.

Відповідно до інформації, наданої  головними лікарями  Центру первинної медико-санітарної допомоги та міської лікарні, на жаль, на території громади ситуація з поширенням коронавірусної інфекції продовжує ускладнюватись. На сьогоднішній день в лікарні перебуває 12 осіб, у яких діагностовано пневмонію. За минулий тиждень проведено 73 ПЛР тестів, 23 з них позитивні. 4123 особам здійснено щеплення від COVID-19.

Обговорювалось питання щодо опалення приміщень освітніх закладів громади. Зокрема було зазначено, що усі школи забезпечені паливними матеріалами до кінця поточного року. Міський голова Володимир Барецький надав доручення відповідним службам щодо контролю за дотриманням температурного режиму у школах та належним фінансовим забезпеченням процедур закупівлі паливних матеріалів.

Далі Володимир Іванович констатував, що документація щодо проведення реконструкції спортивної школи пройшла усі необхідні  етапи затвердження. Відтак Шаргородську спортивну школу включено до Програми Президента України «Велике будівництво». Тож уже зараз необхідно думати про пошук коштів для забезпечення співфінансування з бюджету громади, адже даний спортивний об’єкт має усі шанси стати найкращим в області і не тільки.  

На території Шаргородської міської територіальної громади втілюються в життя й інші проекти, реалізація яких покликана забезпечити комфортні умови для життя громадян. Мова йде про капітальний ремонт приміщення для ЦНАПу, благоустрій та перепланування двох парків у місті Шаргород, будівництво доріг у Перепільчинцях, Гибалівці, Козлівці, Будному та ін..

Піднімалось на нараді і досить непросте питання по оптимізації закладів та штатної чисельності працівників бюджетної сфери громади. Проект відповідного рішення сесії міської ради планується винести на розгляд депутатів на чергову сесію.  

Завершальним було питання щодо заборони спалювання сухого листя. «Продукти згорання сухого листя чи трави несуть пряму загрозу здоров’ю  людини. Шкода, що не всі це розуміють!» - зазначив Володимир Іванович. Він дав доручення управлінню ЖКГ, містобудування, екології та комунальної власності провести серед населення належну інформаційно-роз’яснювальну роботу з обов’язковим застереженням, що за самовільне спалювання сухої рослинності або її залишків передбачена адміністративна відповідальність.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора