Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Навчання юних лідерів – справа дорослих

Дата: 22.10.2021 15:20
Кількість переглядів: 432

21 жовтня 2021 року  в актовій залі Шаргородського БДЮТу  відбулось  чергове засідання «Лідерів Шаргородщини», яке пройшло  в теплій і дружній обстановці.

Тема засідання: «Технології соціального проектування».  Соціальне проектування - це вид діяльності, який має безпосереднє відношення до розвитку соціальної сфери, організації ефективної соціальної роботи, подолання різноманітних соціальних проблем.

Соціальне проектування – це теоретична і одночасно практична діяльність по впровадженню соціальних інновацій.

Познайомившись з теорією, учасники заходу спільно виробили свої проекти, які  реалізовуватимуться протягом листопада, грудня місяців поточного року.

Таким чином запускаються три проекти:

- «Авторство – власний здобуток». Мета: допомогти дітям знайти себе, дати поштовх для розвитку  творчих здібностей, підтримати обдарованих дітей.

- «Діти дітям». Мета: зібрати команду кластерів і приділити максимальну увагу дітям з інвалідністю та дітям з ООП Шаргородської територіальної громади.

- «Подарунок від Святого Миколая». Мета: привернути увагу дітей та шкільної молоді до подій, які відбуваються на Сході нашої країни.

Усі учасники гарно попрацювали і на тренінгу: «Я крокую до майстерності», вправи якого доповнили знання і вміння працювати в команді.

Попереду юних шаргородців чекають конкретні справи, але всі налаштовані оптимістично, маючи бажання працювати і творити добро.

КУ Шаргородський будинок дитячої та юнацької творчості

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора