Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Будемо пам’ятати!

Дата: 28.10.2021 13:15
Кількість переглядів: 631

День визволення України від фашистських загарбників — свято, яке відзначається в Україні щорічно 28 жовтня, в день остаточного вигнання військ нацистської Німеччини та її союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України.

Свято встановлене відповідно до Указу Президента України від 20 жовтня 2009 року «…з метою всенародного відзначення визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності Українського народу у Другій світовій війні…».

Сьогодні, 28 жовтня 2021 року, голова Жмеринської районної ради Анатолій Бешлей, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Петелько та Андрій Майданюк, голова міської організації ветеранів Віталій Кушнір,  керівники структурних підрозділів міської ради, працівники місцевих організацій та установ, небайдужі містяни здійснили покладання квітів до Меморіалу Слави загиблим воїнам в роки Другої світової  війни.

Друга світова війна принесла з собою таку безліч трагедій, віроломства і зруйнованих доль, що до цих пір все людство із сумом і гіркотою згадує про ті далекі події, які торкнулися практично всіх на нашій спільній землі.

Будемо пам’ятати і не забувати! У цей День ми приєднуємося до вшанування всіх, хто забезпечив це звільнення! Добра пам’ять про вас завжди буде жити в наших серцях.

З Днем визволення України!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора