Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

На Шаргородщині відбувся ІІ міський Форум українських патріотичних справ дітей та учнівської молоді «Ми – Українці!»

Дата: 29.10.2021 16:24
Кількість переглядів: 472

На виконання Наказу  Департаменту гуманітарної політики Вінницької облдержадміністрації  №694 від 28.09.2021р. «Про проведення Шостого обласного Форуму українських патріотичних  справ дітей та учнівської молоді «Ми – Українці!», з метою утвердження в  Україні  патріотизму, посилення моральної складової в загальній системі формування у молоді національної гідності, готовності до виконання громадських та конституційних обов’язків, особистих рис громадянина України, сьогодні, 29 жовтня на базі Шаргородського БДЮТу пройшов ІІ міський Форум українських патріотичних справ дітей та учнівської молоді «Ми – Українці!».

У Форумі взяли участь делегації з 11 закладів освіти Шаргородської територіальної громади – всього 28 учасників. Також  у  роботі Форуму взяли участь та виступили запрошені: заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила  Петелько  та директор КО «Центральна міська бібліотека»  Шаргородської міської ради Галина Волощук.

В програмі роботи   Форуму  відбулись виступи та презентації делегатів  за тематичними напрямками:

1. «Аналіз роботи учнівського самоврядування закладу освіти, як засобу формування соціальної активності і відповідальності, самосвідомості учнів».

2. «Гра «Джура», як системна форма комплексної роботи з національно-патріотичного виховання учнівської молоді: державницький та національно-патріотичний аспекти».

3. «День Гідності та Свободи. Дві віхові події в історії незалежної України, які показали світу, що українці сміливо відстоюють свої демократичні права».

4. «Музейна діяльність, як засіб національно-патріотичного виховання у закладах освіти».

Учасники  Форуму гідно  представили свої роботи, обмінялися досвідом.

Виступаючи перед учасниками, заступник міського голови Людмила Петелько подякувала ініціаторам за якісну організаторську роботу, змістовну й надзвичайно цікаву Програму Форуму. «Я завжди радію та пишаюсь  талановитою молоддю Шаргородщини, яка є окрасою та рушійною силою позитивних змін у громаді» - зазначила Людмила Василівна.

Усі доповідачі були відзначені грамотами та подяками міської ради.

Кращий досвід  буде представлено на Шостому обласному Форумі українських патріотичних справ дітей та учнівської молоді «Ми – Українці!»

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора