Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальні питання життєдіяльності громади обговорено на оперативній нараді

Дата: 01.11.2021 13:56
Кількість переглядів: 289

Під головуванням секретаря міської ради Катерини Кедик сьогодні відбулась оперативна нарада.

Під час наради керівники відділів, управлінь виконавчого комітету міської ради та окремих комунальних установ інформували про свою роботу.

Відповідно до інформації, наданої головним лікарем Шаргородської міської лікарні Віталієм Чорним та заступником головного лікаря Центру первинної медико-санітарної допомоги Наталією Незгодою, за минулий тиждень проведено 124 тести на  COVID-19, з них 32 – позитивні. Кількість людей, хворих на коронавірус продовжує зростати, тільки на минулий тиждень у 17 осіб діагностовано пневмонію. 6 осіб, на жаль, померли.

Напруженою залишається ситуація по щоденному забезпеченню пацієнтів медичним киснем.

Продовжується робота по вакцинації населення. Всього щеплено 8439 жителів Шаргородщини, 76 – протягом 30-31 жовтня поточного року.

Секретар міської ради Катерина Кедик наголосила на необхідності продовження роз’яснювальної роботи серед населення щодо необхідності та переваг вакцинації.

Начальник відділу освіти і спорту міської ради Володимир Кутнік зазначив, що після осінніх канікул усі навчальні заклади громади приступили до навчання в очній формі. На контролі перебуває питання щодо забезпечення шкіл та дитячих садочків паливними матеріалами.

На сьогоднішній нараді також було обговорено ряд інших питань,  серед яких: опалення в закладах культури та на віддалених робочих місцях адміністраторів, організація роботи ЦНАПу, закупівля житла для будинку сімейного типу та для особи з числа дітей-сиріт тощо.

Підводячи підсумки наради, секретар ради Катерина Кедик констатувала, що поряд з проблемними питаннями, над вирішенням яких сьогодні працює міська влада є ряд позитивних подій. Як наприклад: завершується будівництво дороги в селі Гибалівка, в активні фазі роботи по заміні даху в Шаргородському ЗЗСО І-ІІІ ст. №1, в самому розпалі ремонт приміщення ЦНАПу та ін..


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора