Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Інформаційне повідомлення про проведення громадського обговорення щодо перейменування вулиць населених пунктів Шаргородської міської територіальної громади

Дата: 29.10.2021 16:54
Кількість переглядів: 452

(Відповідно до Порядку проведення громадського обговорення під час розгляду питань про присвоєння юридичним особам та об’єктам права власності, які за ними закріплені, об’єктам права власності, які належать фізичним особам, імен (псевдонімів) фізичних осіб, ювілейних та святкових дат, назв і дат історичних подій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 жовтня 2012 р. № 989).

 

1. Організатор громадського обговорення:

Робоча група з питання перейменування вулиць населених пунктів Шаргородської міської територіальної громади.

 

2. Питання, винесене на обговорення:

- Про перейменування в с. Гибалівка вулиці Комсомольська на вулицю Івана Гречаного, згідно пропозицій робочої групи з питань перейменування вулиць населених пунктів Шаргородської міської територіальної громади.

- Про перейменування в с. Дерев’янки вулиці Щорса на вулицю Данила Нечая, згідно пропозицій робочої групи з питань перейменування вулиць населених пунктів Шаргородської міської територіальної громади.

- Про перейменування в с. Мишівське вулиці Котовського на вулицю Польова, згідно пропозицій робочої групи з питань перейменування вулиць населених пунктів Шаргородської міської територіальної громади.

- Про перейменування в с. Плебанівка вулиці Терешкової на вулицю Козацька, згідно пропозицій робочої групи з питань перейменування вулиць населених пунктів Шаргородської міської територіальної громади.

- Про перейменування в с. Роля вулиці Чапаєва на вулицю Лісова, згідно пропозицій робочої групи з питань перейменування вулиць населених пунктів Шаргородської міської територіальної громади.

- Про перейменування в м. Шаргород вулиці Горького на вулицю Яна Замойського, згідно пропозицій робочої групи з питань перейменування вулиць населених пунктів Шаргородської міської територіальної громади.

 

3. Суб’єкт, що вніс пропозицію щодо перейменування вулиць населених пунктів Шаргородської міської територіальної громади:

Робоча група з питань перейменування вулиць населених пунктів Шаргородської міської територіальної громади.

 

4. Строк проведення громадського обговорення (подання пропозицій):

З 29 жовтня 2021 року до 29 грудня 2021 року.

 

5. Поштова та електронна адреса для надання пропозицій щодо перейменування вулиць населених пунктів Шаргородської міської територіальної громади, номер телефону організатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, яке винесено на громадське обговорення:

23500, м. Шаргород, вул. Героїв Майдану, 224, Шаргородська міська рада

тел. 096-618-34-31 електронна пошта shmr23500@ukr.net

 

7. Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення:

Майданюк Андрій Антонович, заступинк міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради

 

8. Подання пропозицій за формою:

Прізвище,ім’я, по-батькові, адреса проживання: __________

Пропозиції з обґрунтуванням: ________________________

Міською радою здійснюється збір пропозицій фізичних та юридичних осіб, громадських об’єднань (що не є юридичними особами) у письмовій/електронній формі.

 

 9. Строк і спосіб оприлюднення результатів громадського обговорення:

Звіт за результатами обговорення буде оприлюднений на офіційному веб-сайті Шаргородської міської ради https://shargorod-miskrada.gov.ua/ у розділах «Новини»  та «До уваги громадян» протягом 14 днів після закінчення обговорення.

Роз’яснення щодо правових наслідків при перейменуванні вулиць

Робоча група з питання перейменування вулиць населених пунктів

Шаргородської міської територіальної громади

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора