Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада освітян

Дата: 02.11.2021 13:05
Кількість переглядів: 319

В останню п’ятницю жовтня (29.10.2021) директори закладів загальної середньої освіти зібралися у Шаргородській гімназії на робочу зустріч з представниками міської ради, відділу освіти і спорту, центрів ПРПП та ФГОЗО, профспілки, під час якої обговорили наболілі проблеми галузі. Насамперед вони стосувалися організації нового циклу навчання після завершення осінніх канікул.

Найгостріше прозвучали питання, пов’язані з організацією освітнього процесу в закладах, серед яких проблеми якості забезпечення теплового режиму в умовах початку опалювального сезону і здорожчання ціни на енергоносії (зокрема на газ), шляхів досягнення 100% показників щеплення працівників ЗДО і ЗЗСО на випадок переходу роботи закладів у карантинну червону зону.

Директори шкіл отримали рекомендації стосовно завершення фінансового року та формування бюджетів ЗЗСО, використання коштів субвенції з державного бюджету на НУШ, зокрема проведення в 2021 році нового напрямку професійної підтримки вчителів СУПЕРВІЗІЇ, започаткованої Міністерством освіти і науки.

В робочій нараді взяла участь заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмила Петелько, яка націлила керівників на виконання завдань освітніх пріоритетів в умовах карантину, дала чіткі відповіді на запитання, що надходили на адресу міської ради.

Учасники наради висловили сподівання, що завдяки ефективній співпраці та професіоналізму директора центру ПРПП (Гуменюк В.А.), активній позиції голови ради профспілки працівників освіти ( Мельника Г.Ю.), злагодженій роботі центру ФГОЗО (Дишкант Л.М) та відділу освіти і спорту (Кутнік В.О., Гуменюк Н.М., Мельник В.Я., Іванкова О.В.) стане реальністю подолання нових викликів, нових вимог, що постали перед освітянською спільнотою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора