Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаховий турнір серед чоловіків на першість Шаргородської територіальної громади «Гросмейстер громади-2021»

Дата: 05.11.2021 10:32
Кількість переглядів: 358

З метою популяризації шахів серед населення, підвищення кваліфікації  майстерності любителів гри в шахи  та ініціативи працівників Шаргородського Центру культури і дозвілля Шаргородської міської ради  4 листопада 2021 року відбувся захоплюючий шаховий турнір серед чоловіків на першість Шаргородської територіальної громади «Гросмейстер громади-2021», в якому взяли участь любителі шахів з усіх куточків нашої громади.  

Десять  досвідчених учасників виявили бажання позмагатися за шахівницями: Михайло Павлишин (с.Гибалівка), Володимир Павлишин (м.Шаргород), Олег Боднар (с.Носиківка), Барчишен Володимир та Барчишен Микола (с.Андріївка), Вадим Євчен   (с.Лозова), Степан Дунський (с.Плебанівка), Анатолій Ковтун (с.Слобода-Шаргородська) Михайло Загурний (с.Слобода-Шаргородська), Роман Підпалюк (м.Шаргород).

Організатори заходу забезпечили всім необхідним для проведення турніру з дотриманням усіх карантинних норм та обмежень.

Хвилиною мовчання було вшановано  пам'ять багаторічного учасника, призера районних та міських змагань Мельника  Івана Володимировича.

Директор Центру Роман Підпалюк тепло привітав усіх любителів шахів з інтелектуальними змаганнями. Головний суддя шахових змагань Олександр Стус  ознайомив з правилами та умовами проведення турніру і побажав усім успіхів. 

Змагання проводилися за швейцарською системою в п’ять турів, на кожну шахову партію відводилося тридцять хвилин.

Невимушена атмосфера, доброзичливе ставлення всіх учасників турніру, вчасне роз’яснення суддею технічних моментів баталій, моральна підтримка присутніх і драйв від вирішення логічних завдань не давали відчути плинність часу, ніби свято шахової стратегії тривало одну мить.

 Переможцями турніру стали:

I місце – Вадим Євчен  (5 очок);

II місце – Анатолій Ковтун (4 очки); 

III місце – Степан Дунський (3 очки).

Переможців та учасників нагороджено призами та грамотами Шаргородського Центру культури і дозвілля Шаргородської міської ради.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора