Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ще у двох старостинських округах громади відбулись громадські обговорення кандидатури старости

Дата: 05.11.2021 14:46
Кількість переглядів: 502

05 листопада 2021 року у селах Політанки, Писарівка, Перепільчинці відбулися громадські слухання з обговорення кандидатур на посади старост.

В громадських слуханнях взяли участь: міський голова Володимир Барецький, керуючий справами виконавчого комітету міської ради, голова оргкомітету з проведення громадського обговорення Ігор Кушнір, члени організаційного комітету з проведення громадського обговорення, кандидати на посади старост, активні місцеві жителі, підприємці та ін..

Попередньо, в старостинських округах, оргкомітетом були проведені опитування жителів, за результатами яких в підтримку кандидатури Катерини Єпур на посаду старости Політанківського округу зібрано 300 підписів,  Ігоря Кукурудзу на посаду Перепільчинецького старостинського округу – 145 підписів.

Під час громадських слухань  в селах Політанки та Писарівка виступив міський голова Володимир Барецький, кандидат на посаду старости та інші жителі. Всі присутні одноголосно підтримали кандидатуру Катерини Єпур на посаду старости Політанківського старостинського округу.

В селі Перепільчинці, на площі перед сільським будинком культури, зібрались близько 60 жителів села, перед якими виступив міський голова Володимир Барецький. Під час громадських слухань був заслуханий кандидат на посаду старости Ігор Кукурудза та п’ять активних учасників заходу.  Було висловлено чимало різних думок. Разом з тим, за результатами слухань більшість жителів, які зібрались, підтримали кандидатуру, запропоновану міським головою.

Питання щодо затвердження погоджених під час громадських обговорень  кандидатур старост буде вирішуватись на пленарному засіданні сесії міської ради.

В кожному із сіл, після закінчення слухань, міський голова Володимир Барецький відповів на всі питання місцевих мешканців щодо соціально-економічного розвитку Шаргородської територіальної громади та дав відповідні доручення щодо вирішення проблемних питань.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора