Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулись громадські слухання у Носиківському та Копистиринському старостинських округах

Дата: 09.11.2021 15:29
Кількість переглядів: 307

З метою погодження з жителями  Носиківського та Копистиринського старостинських округів кандидатур на посаду старости сьогодні, 09 листопада 2021 року, в селах Носиківка, Андріївка, Пасинки та Копистирин відбулись громадські слухання.

В даних заходах взяли участь: міський голова Володимир Барецький, керуючий справами виконавчого комітету міської ради, голова оргкомітету з проведення громадського обговорення Ігор Кушнір, кандидати на посади старост, місцеві активні жителі.

До усі присутніх звернулись кандидати на посади старост.  Говорили про  розвиток населених пунктів, плани на майбутнє, адже головні функції старост – бути відкритими та готовими нести відповідальність перед громадою за свої дії, бути чіткими та послідовними. 

На виконання розпоряджень міського голови у вказаних округах, з метою вивчення громадської думки, оргкомітетом були проведені відповідні опитування, за результатами яких в підтримку кандидатури Василя Гончара  на посаду старости Носиківського округу зібрано 178 підписів,  Сергія Бромірського на посаду старости Копистиринського округу – 296 підписів.

Дані кандидатури було погоджено на сьогоднішніх зібраннях в Носиківському та Копистиринському старостинських округах.

Остаточне рішення щодо затвердження старост прийматиметься на пленарному засіданні сесії міської ради.

 

Після завершення слухань міський голова Володимир Барецький відповів на багаточисельні запитання громадян, які стосувались: водопостачання, забезпечення вуличного освітлення, наявності швидкісного інтернету, ремонту та утримання доріг тощо.

За результатами зустрічі міський голова дав доручення керівникам структурних підрозділів міської ради щодо вирішення проблемних питань.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора