Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулись громадські слухання у трьох старостинських округах громади

Дата: 10.11.2021 16:45
Кількість переглядів: 455

Сьогодні, 10 листопада 2021 року, відбулись громадські слухання щодо погодження кандидатур старост у трьох старостинських округах Шаргородської територіальної громади: Івашковецькому, Плебанівському та Лозівському.

У громадських слуханнях в селах Конатківці, Івашківці та Плебанівка взяв участь міський голова Володимир Барецький, у с.Лозова - керючий справами виконавчого комітету міської ради, голова оргкомітету з проведення громадського обговорення Ігор Кушнір.

В заходах також взяли участь: поліцейський громади Володимир Таран, кандидати на посади старост та місцеві активні жителі, а саме: в Івашківцях – 51 особа, у Конатківцях – 34  особи, у Плебанівці – 25, у Лозові – 18.

Попередньо в даних округах оргкомітетом були проведені опитування з метою вивчення громадської думки. Згідно зібраних даних на підтримку кандидатури Гавришенка Василя Анатолійовича на посаду старости Івашковецького старостинського округу було зібрано 377 підписів,  Бахмат Галини Іванівни на посаду старости Плебанівського старостинського округу – 408 підписів, Чайни Володимира Васильовича на посаду старости Лозівського старостинського округу - 406 підписів.

В населених пунктах відбулась активна дискусія та конструктивний діалог щодо погодження запропонованих кандидатур. На сьогоднішніх громадських слуханнях підтримано запропоновані міським головою кандидатури.  

Остаточне рішення щодо затвердження старост прийматиметься на пленарному засіданні сесії міської ради.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора