Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Свідомий вибір кращих

Дата: 11.11.2021 16:16
Кількість переглядів: 350

11 листопада 2021 року спільно з представниками другого відділу Жмеринського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки - начальником відділення рекрутингу та комплектування Довганичом  Олександром, інструктором  відділення Дубчаком Володимиром та провідним фахівцем Шаргородської районної філії Вінницького обласного центру зайнятості Кухаренком Віталієм було проведено черговий семінар з орієнтації на службу в Збройних Силах України.

У виступах доповідачів зазначалося, що проходження військової служби за контрактом дає можливість безробітним громадянам вирішити актуальну проблему їхнього реального працевлаштування.

Змістовна бесіда з клієнтами служби зайнятості була зорганізована  в зручній та доступній формі діалогу. Потенційних кандидатів на військову службу за контрактом цікавило все, що пов’язане з військовою службою, зокрема грошове, медичне та речове забезпечення, умови надання відпусток, пільги для учасників бойових дій та можливістю залучення до служби в зоні Операції Об'єднаних Сил.

Відвідувачі заходу отримали інформаційно-довідкові матеріали про службу в Збройних Силах України та залучення населення  до військової служби за контрактом.

Шаргородська районна філія

Вінницького обласного центру зайнятості

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора