Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шістнадцята позачергова сесія міської ради 8 скликання

Дата: 12.11.2021 14:51
Кількість переглядів: 507

Сьогодні, 12 листопада 2021 року, розпочала свою роботу  шістнадцята позачергова сесія міської ради 8 скликання під головуванням  міського голови Володимира Барецького.

На початку сесії депутати ради хвилиною мовчання вшанували пам'ять депутата міської ради, лікаря-хірурга Костянтина Сербіна.

В роботі сесії взяв участь 21 депутат із 26-ти.

На порядок денний сесії винесено 44 проекти рішень міської ради. Серед них:  

- Про затвердження Програми розвитку культури Шаргородської територіальної громади  на 2022 - 2026 роки.

- Про затвердження  Програми молодіжної політики Шаргородської територіальної громади на 2021-2025 роки «Майбутнє Шаргородщини».

- Про внесення змін до рішення 4 сесії міської ради 8 скликання від 29.12.2020 р. №28 «Про бюджет Шаргородської міської територіальної громади на 2021 рік»

- Про надання згоди на прийняття у комунальну власність Шаргородської територіальної громади кисневих концентраторів та ін..

Усі проекти рішень, які виносились на розгляд депутатів міської ради попередньо були розглянуті та опрацьовані відповідними постійними комісіями міської ради.

На сьогоднішньому засіданні, в тому числі,  прийнято рішення щодо  відкриття інклюзивного класу та введення посади асистента вчителя в Шаргородському  ЗЗСО І-ІІІ ст. №1,  Руданському ЗЗСО І-ІІІ ст., Шаргородському ЗДО №1, Перепільчинецькому та Копистиринському  ЗДО. Утворено службу у справах дітей Шаргородської міської ради.

Відповідно до прийнятого рішення «Про внесення змін до рішення «Про утворення виконавчих органів міської ради та затвердження структури, штатної чисельності апарату виконавчої ради та їх виконавчих органів»» штатну чисельність виконавчих органів міської ради буде скорочено.  

Затверджено посади старостів у восьми старостинських округах Шаргородської міської територіальної громади.

В роботі шістнадцятої позачергової сесії міської ради оголошено перерву.

Усі бажаючі мали можливість ознайомитись з роботою сесії в онлайн режимі.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора