Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання виконавчого комітету Шаргородської міської ради

Дата: 19.11.2021 13:59
Кількість переглядів: 372

На сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету, яке провів міський голова Володимир Барецький, обговорено та прийнято відповідні рішення з 18 питань порядку денного.

На розгляд виконавчого комітету виносились питання, які стосувались захисту інтересів та прав дітей, надання матеріальної допомоги громадянам, благоустрою та санітарної очистки територій тощо.

Виконавчим комітетом затверджено Перелік послуг, які надаються через відділ «ЦНАП» міської ради, а також Порядок надання послуг Шаргородським КП «Комунсервіс» з водопостачання та водовідведення.

Прийнято рішення щодо порушення клопотання про присвоєння почесного звання України «Мати-героїня» жительці Шаргородської територіальної громади.

Завершуючи засідання, міський голова Володимир Барецький констатував, що з 18.11.2021 р. Шаргородщина, як і вся область знаходиться в «червоній» зоні епідемічної небезпеки. В зв’язку з цим  Володимир Іванович наголосив на необхідності дотримання жителями Шаргородщини карантинних норм та посиленні відповідної роз’яснювально-інформаційної роботи серед населення.

«Не ставтеся до заходів карантину легковажно. Ця хвороба надзвичайно підступна. І для того, щоб ситуація не ускладнювалась, кожен має бути максимально відповідальними та свідомими, неухильно дотримуватись правил карантину» - сказав міський голова.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора