Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаргородська територіальна громада отримала ще один автомобіль для поліцейського офіцера громади

Дата: 23.11.2021 14:11
Кількість переглядів: 1109

Влітку цього року в Шаргородській територіальній громаді було розпочато втілення в життя проекту «Поліцейський офіцер громади». Першим кроком стало відкриття в селі Слобода-Шаргородська поліцейської станції.

На початку листопада місяця 2021 року Шаргородська територіальна громада отримала службовий автомобіль Renault Duster для поліцейського офіцера громади. А вже сьогодні, 23 листопада, міському голові Володимиру Барецькому  було вручено сертифікат та ключ від ще одного такого автомобіля.

У відповідних урочистостях, які відбулись у с.Кордишівка Козятинської територіальної громади з нагоди відкриття 36-ї поліцейської станції,  взяли участь керівники області, представники органів місцевого самоврядування та ін.. Службові автомобілі отримали також Крижопільська, Шпиківська та Іллінецька громади.

На сьогоднішній день в нашій громаді працює два офіцери громади. І новий службовий транспорт  дасть змогу надавати  населенню поліцейські послуги оперативніше та якісніше, швидко реагувати на будь-які ситуації.

В планах – продовження реалізації проекту «Поліцейський офіцер громади», який спрямований на забезпечення охорони правопорядку та підвищення рівня безпеки жителів Шаргородщини.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора