Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шаргородський Будинок дитячої та юнацької творчості відзначив 85-річчя з дня заснування

Дата: 24.11.2021 08:45
Кількість переглядів: 321

На перехресті двох доріг, швидких вітрів,

Часів минулих, прожитих років,

Є місце, де в усьому незабутнє:

Країна, що народжує майбутнє.

В цій країні дитячих мрій велично стоїть  БДЮТ, як усі його ніжно називають – будинок щасливого дитинства.

Цими листопадовими  погожими днями, Шаргородському Будинку дитячої та юнацької творчості виповнилось 85. Весь творчий колектив педагогів і дітей з натхненням готувались, щоб гідно відсвяткувати день народження закладу позашкільної  освіти.

БДЮТ  це не тільки стіни, це історія, це пам’ять поколінь, які закарбувались в серці, це невичерпна душа тих, хто творив історію і стояв біля її витоків. Це Надія Степанівна Тимчук, Семен Григорович Флейшман, Лора Григорівна, Ігор Кобилянський і багато інших.  Добра і світла пам’ять про них завжди залишиться на сторінках історії закладу і в серцях їх вихованців.

 Заклад зустрів свій 85 день народження з вагомими досягненнями і перемогами. Кожен гурток вніс свій вклад в організацію свята. Заздалегідь писався сценарій, гуртки художнього відділу готували концертну програму, гуртки декоративно-ужиткового мистецтва оформляли виставку, художники створили дизайн зали і сцени, акомпаніатор підбирав  музичне оформлення свята, технічний відділ представляв презентацію роботи БДЮТу.

І педагоги, і діти постаралися на славу, тому свято вийшло по-домашньому щирим, теплим, гостинним і таким родинним.

За гарне та яскраве свято велика подяка зразковому театральному  колективу «Гармонія» (керівник Шмігельська Н.Б.), вокальному ансамблю «Намисто» і вокальному ансамблю «Глорія» (керівник Гончар О.О.), танцювальному колективу «Асорті» (керівник Биковська Л.І.), акомпаніатору Паську Ю.В., керівнику технічного відділу Білозору П.П., ведучим свята Віталіку Губелюку, Олександрі Швуець, Софії Чорній і Оксані Олександрівні Гончар. Подяка і гуртківцям, і педагогам, які готували виставку: гуртку «Народні умільці» (керівник Чорна Н.Д.), гуртку «Сувенір» (керівник Пасічник К.К.), гуртккам образотворчого мистецтва (керівники Дубенко Є.В. і Огороднік Л.І.), керівнику фотогуртка Андрійчуку П.П., керівнику гуртка «Медіакультура» Свириді Я.В. та всім хто причетний до створення святкової атмосфери в будинку з вікнами в дитинство.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора