Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося засідання Відбіркової комісії з розгляду проєкту поданого на конкурс обласної Ради «Комфортні громади»

Дата: 24.11.2021 15:25
Кількість переглядів: 306

Сьогодні, 24 листопада відбулося засідання Відбіркової комісії  з розгляду проєкту поданого на 1 етап  конкурсу  Вінницької обласної ради «Комфортні громади» з метою з’ясування його відповідності вимогам Положення про Конкурсу та допуску для участі у громадському голосуванні.

На розгляд Відбіркової комісії подано проєкт «Освітлення вулиць-крок на зустріч жителям громади» (реконструкція вуличного освітлення на території с.Козлівка, с.Мальовниче, с.Плебанівка, с.Перепільченці та с.Писарівка), який відповідає встановленим правилам та вимогам Положення про конкурс Вінницької обласної Ради «Комфортні громади» та допущений до  участі у І-му етапі. Даний проект ініційований для вирішення  проблем,  які пов’язані з освітлення  центральних вулиць чотирьох населених пунктів Шаргородської громади, на яких проживають молоді сім’ї, діти шкільного та дошкільного віку, пенсіонери та люди з особливими потребами,  а також  розташовані заклади соціальної та освітньої  сфери.

Детально ознайомитися з проєктом можна у відділі економічного розвитку Шаргородської міської ради.

Віддати свої голоси   за проєкт  жителі Шаргородської громади можуть з 25 листопада по 5 грудня 2021 року  (15 днів) в холі міської ради, де буде розміщена спеціальна скринька для голосування. Голосувати мають право жителі Шаргородської територіальної громади віком від 18 років з додержанням  карантинних обмежень (оброблення рук дезінфікуючими (антисептичними) засобами, перебування  у захисній масці). Голосування здійснюється шляхом заповнення бланку для голосування.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора