Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Станом на 24 листопада 2021 року в Шаргородські міській лікарні перебуває 65 хворих на коронавірус, 55 з них на кисневому забезпеченні!

Дата: 25.11.2021 11:35
Кількість переглядів: 307

На території Вінницької області, в тому числі й Шаргородській територіальній громаді, встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки та запроваджено низку карантинних заходів, аби не допустити поширення коронавірусу.

На жаль, темпи поширення серед населення COVID-19 зростають. Особливо небезпечним є штам DELTA, який швидше розповсюджується, вражаючи людей, від найменшого, до найстаршого.

Ситуація з поширенням та наслідками коронавірусної інфекції залишається напруженою. На жаль, показники захворюваності населення не спадають, як і кількість важкохворих людей. Вже непоодинокими є випадки повторного захворювання на COVID-19.

Станом на 24 листопада 2021 року в Шаргородські міській лікарні перебуває 65 хворих на коронавірус, 55 з них на кисневому забезпеченні!  В зв’язку з цим потреба лікарні у медичному кисні значно зросла, адже це життєво необхідно для кожного пацієнта!

 

Шановні жителі Шаргородської територіальної громади! Щоб уникнути погіршення епідемічної ситуації та знизити ризики інфікування, необхідно постійно дотримуватися карантинних правил. Носіть захисну маску в громадських місцях, дотримуйтесь соціальної дистанції, користуйтесь дезінфікуючими засобами, уникайте скупчення людей тощо. При появі змін в стані здоров’я - звертайтеся до свого сімейного лікаря.

Не ставтеся до заходів карантину легковажно! Пам’ятайте, тільки особиста відповідальність та свідома поведінка кожного дасть змогу протистояти коронавірусу!  А відтак уся країна зможе повернутись до звичного життя.

Будьте пильні та уважні, не нехтуйте власним здоров’ям! Бережіть своїх рідних та поважайте оточуючих!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора