Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В Шаргородській громаді вшанували пам’ять жертв голодоморів

Дата: 26.11.2021 13:08
Кількість переглядів: 1093

Мільйони життів наших пращурів, що були покладені на вівтар незбагненної жертви, яку приніс український народ не підлягають забуттю! Те, що на родючих українських чорноземах, які одвічно годували величезну кількість народу, цілими сім'ями, цілими селами гинули люди, інакше як злочином проти людства не назвеш.

Геноцид став трагедією нашого народу, причиною ув’язнення багатьох українців. Масштаби голодомору можна прирівняти до числа загиблих людей у час Другої світової війни.  Цей день –  спільний біль, обов’язок пам’ятати, берегти пам’ять про загиблих у ті голодні часи.

А тому  сьогодні міський голова Володимир Барецький, заступники міського голови, керуючий справами та керівники структурних підрозділів міської ради  поклали  лампадки та квіти до пам’ятника жертвам голодомору.

Маємо усвідомлювати, щоб цього не сталося більше з нашими дітьми, внуками, нашими правнуками – ми повинні берегти нашу державу, бути єдині у творенні нашої України,  бути твердими та свідомими у своєму виборі.

Вічна пам’ять мільйонам синів і доньок України, мільйонам невинних людей - наших земляків, без жалю винищених Голодомором!

Схилімо, подумки, голови перед жертвами Голодомору, запалімо свічу пам’яті у власній оселі та у своїй душі!

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора