Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Служба зайнятості в дії

Дата: 30.11.2021 10:54
Кількість переглядів: 234

В рамках проведення  Всеукраїнського тижня професійної  освіти з 22 по 26 листопада 2021 року Шаргородською районною філією Вінницького обласного центру зайнятості проведено ряд інформаційних заходів з метою  ознайомлення незайнятих громадян щодо можливостей надання освітніх послуг центрами професійно-технічної освіти  державної служби зайнятості.

Так, зокрема, усім особам, що перебувають на обліку в пошуку роботи та мають в наявності електронні адреси поштових скриньок були розіслані листи-звернення з пропозицією прийняти участь в даному заході із визначеними  датами та часом проведення профорієнтаційних онлайн заходів з відповідними електронними посиланнями.

Під час проведення п'яти  вебінарів  безробітні поряд з тематичною інформацією  отримували  інформацію щодо умов направлення на підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації за направленням служби зайнятості та участі в заходах тижня. Логічним підсумком проведення тижня стала організація онлайн семінару «Презентація послуг з професійного навчання, зокрема послуг ЦПТО» для десяти осіб, на якому  презентувалися послуги  з професійного навчання, про сутність та переваги професійного навчання за сприянням служби зайнятості (в тому числі за рахунок видачі ваучера), перелік професій та навчальних закладів, термін навчання за відповідними професіями. Також учасникам було репрезентовано послуги  центрів професійно-технічної освіти державної служби зайнятості України, зокрема, демонстрація відеоролика Одеського ЦПТО ДСЗУ.

Заходи проводилися з метою успішного особистісного і професійного самовизначення й підвищення  конкурентоспроможності безробітних на ринку праці.

Шаргородська районна філія

Вінницького обласного центру зайнятості

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора