Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Переможців конкурсу Вінницької обласної ради «Комфортні громади у 2021-2022 роках» визначено

Дата: 09.12.2021 16:45
Кількість переглядів: 533

З 25 листопада по 5 грудня 2021 року у Шаргородській міській  громаді тривало голосування за проекти І етапу конкурсу Вінницької обласної ради  «Комфортні громади у 2021-2022 роках».          

9 грудня відбулося засідання відбіркової комісії з організації та проведення І етапу конкурсу Вінницької обласної ради «Комфортні громади» для визначення рейтингу за результатами громадського голосування та переліку проєктів, які будуть подані на ІІ етап Конкурсу.

В рамках конкурсу мешканці Шаргородської громади взяли активну участь у голосуванні та підтримали проєкти в кількості 75 голосів.

Відбірковою комісією опрацьовано та підраховано всі бюлетені. Порушення умов конкурсу, щодо голосування (відповідно до Положення про  конкурс  Вінницької обласної ради  «Комфортні громади» затвердженим розпорядження голови обласної Ради від 05 жовтня 2021 року № 284  «Про конкурс Вінницької обласної Ради «Комфортні громади» у 2021-2022 роках») не виявлено.

 

          У результаті підрахунку голосів  у ІІ етапі Конкурсу «Комфортні громади» візьмуть участь проєкти Шаргородської міської територіальної громади:

     1. «Освітлення вулиць - крок на зустріч жителям громади» 39 голосів.

Проєкт планується реалізувати на території с.Козлівка, с.Мальовниче, с.Плебанівка, с.Перепільчинці, с.Писарівка, с.Пасинки, які  увійшли до складу Шаргородської міської територіальної громади. Даний проєкт ініційований для вирішення  проблем,  які пов’язані з освітлення  центральних вулиць шістьох населених пунктів Шаргородської громади, на яких проживають молоді сім’ї, діти шкільного та дошкільного віку, пенсіонери та люди з особливими потребами,  а також  розташовані заклади соціальної та освітньої  сфери

2. «Ігровий майданчик - місце щасливих дітей» 36 голосів.

Проєкт планується реалізувати на території с. Перепільчинці, с.Козлівка, с.Мальовниче, с.Плебанівка, с.Будне, с.Слобода-Шаргородська, с.Теклівка, які  увійшли до складу Шаргородської міської територіальної громади. На території цих населених  пунктів проживає 8445 осіб в тому числі 1410 дітей молодшого та шкільного віку. Велика кількість дітей на сьогоднішній день не мають можливості гратися на дитячих  майданчиках в зв’язку їх відсутністю.      Метою проекту є - створення соціального середовища для розвитку та відпочинку дітей в тому числі дітей з обмеженими фізичними можливостями та з особливими потребами шляхом встановлення ігрових майданчиків на території семи населених пунктів громади.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора