Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконавчим комітетом Шаргородської міської ради розглянуто 26 питань порядку денного

Дата: 13.12.2021 13:40
Кількість переглядів: 247

Сьогоднішнє засідання виконавчого комітету провів міський голова Володимир Барецький.

Членами виконкому усі 26 питань порядку денного обговорено та прийнято відповідні рішення.  

Насамперед виконавчим комітетом розглянуто питання «Про схвалення проєкту рішення міської ради «Про бюджет Шаргородської міської територіальної громади на 2022 рік». Заслухавши відповідну інформацію начальника управління фінансів та економічного розвитку міської ради Наталії Дубчак, виконавчий комітет прийняв рішення, яким передбачено схвалення та винесення даного проекту рішення на розгляд сесії міської ради.

Також прийнято рішення щодо підготовки та графіку відстеження результативності регуляторних актів на 2022 рік.

Крім того, на порядок денний  винесено питання щодо уповноваження старост старостинських округів Шаргородської міської територіальної громади на вчинення нотаріальних дій  та реєстрацію актів цивільного стану, а також визначено порядок взаємозаміни старост на період їх тимчасової відсутності.

На розгляд виконавчого комітету також виносились питання, які стосувались захисту інтересів та прав дітей, надання матеріальної допомоги громадянам, розробки та коригування проектно-кошторисних документацій тощо.

Завершуючи засідання виконавчого комітету, міський голова Володимир Барецький інформував присутніх про ряд заходів, які були проведені міською радою в поточному році та обсяги їх фінансування, а також зазначив, що міською владою в наступному році продовжуватиметься робота, направлена на покращення життя шаргородців, чималий обсяг коштів місцевого бюджету буде направлено на покращення стану справ в медичній, освітній, культурній, екологічній та ін. сферах життєдіяльності Шаргородщини.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора