Шаргородська громада
Вінницька область, Жмеринський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулись громадські слухання

Дата: 14.12.2021 14:03
Кількість переглядів: 441

Сьогодні, 14 грудня 2021 року, в міській раді відбулись громадські слухання щодо бюджету Шаргородської міської територіальної громади на 2022 рік.

В громадських слуханнях, які провів міський голова Володимир Барецький, прийняли  участь: окремі депутати міської ради,  керівники закладів освіти громади та структурних підрозділів міської ради, громадськість.

З відповідною інформацією виступила начальник управління фінансів та економічного розвитку міської ради Наталя Дубчак, яка у своєму виступі детально аналізувала кожен показник бюджету Шаргородської міської територіальної громади  на 2022 рік та розрахунки до нього.

З доповненнями та коментарями виступив міський голова Володимир Барецький, який констатував, шо основними складовими дохідної частини бюджету громади є: ПДФО, місцеві податки і збори, акцизний податок та ін..

«Бюджет непростий, проте цілком реальний та об’єктивний, але тільки за умови ефективного функціонування усіх галузей життєдіяльності громади.

Є багато викликів та проблем над вирішенням яких ще потрібно попрацювати. Серед них - оптимізація та переформатування бюджетної, освітньої, культурної, спортивної, екологічної  сфер Шаргородської територіальної громади. Ці питання досить складні, проте ми маємо ці проблеми вирішувати» - зазначив Володимир Іванович.  

Сьогоднішні «бюджетні слухання» – це майданчик для запитань-відповідей, які стосуються надходжень та видатків міського бюджету. При обговоренні проекту бюджету усі присутніх було запрошено висловити свої  пропозиції щодо формування основного кошторису Шаргородської громади.

Далі проект рішення «Про бюджет Шаргородської міської територіальної громади на 2022 рік» буде розглянуто на постійних комісіях міської ради з подальшим винесенням на розгляд сесії міської ради, яка відбудеться 23 грудня 2021 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора